Bulan Pemeriksaan Gigi Percuma

Bulan April dah sampai. Dan seperti biasa…bulan ni kebanyakkan klinik gigi di Malaysia ni turut serta dalam Bulan Kesihatan Mulut yang dianjurkan oleh Colgate.Kalau pergi ke klinik gigi yang turut serta dalam program ni, akan dapat pemeriksaan gigi secara percuma dan juga barangan percuma dari Colgate. So meh laa ramai-ramai datang ke klinik gigi utk bulan April ni untuk pemeriksaan gigi. Kalau nak tau list klinik gigi yang turut serta boleh tengok kat surat khabar ataupun tengok di laman web http://www.colgate.com.my atau pun http://www. mda.org.my

Comments are closed.

%d bloggers like this: