Masih di sini

December 3, 2008

Sorry sebab dah lama tak post apa2 kat blog ni dan dalam dua minggu ni tak reply pertanyaan pembaca2 blog semua. Saya dah lama tak online sebab ibu mertua saya datang dari Kanada..jadi saya sekeluarga pergi bercuti..tak sempat nak menjengok e-mail ataupun tengok blog saya ni..so kepada mereka yang bertanyakan soalan dan saya lambat balas..saya mintak maaf banyak2 ye..lepas ni insyaallah saya balas dengan segera segala pertanyaan awak semua..:) So saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha dan juga Merry Christmas!

Advertisements